Dünya İkincisi Güreşçiden Başkan Zolan’a Ziyaret

Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda ikinci olan Denizli Belediyespor'lu güreşçi Onur Özcan, Denizli Belediye...

Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda ikinci olan Denizli Belediyespor'lu güreşçi Onur Özcan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu, dünya ikincisi güreşçi Onur Özcan, babası Halil Özcan ve annesi Gülşen Özcan’ı makamında kabul etti. Özcan, 3-8 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda kazandığı madalyanın sevincini Başkan Zolan’la paylaştı.

Reklam
Reklam

Başkan Zolan Onur’u başarısından dolayı kutlayarak, "Çocuklarımıza sahip çıkıldığında, onlara fırsat verildiğinde nelerin başarabileceğini Onur’la gördük. Başarıda katkı sağlayan anne, baba ve Belediyespor yönetimine teşekkür ediyorum. Onur bizleri gururlandırdı. Bu başarıları bir başlangıç olarak görüyoruz. İnşallah Olimpiyat Şampiyonası’nda İstiklal Marşı’nı okutacak. Denizli Belediyesi elimizden gelen katkıyı göstereceğiz” dedi.

Denizli Belediyespor’un işitme engelli güreşçisi Onur Özcan’ın, 3 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Dünya Şampiyonluğu, 1 Dünya İkinciliği, 1 Olimpiyat Şampiyonluğu bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: