Dünya İlk Yardım Günü

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Dünya İlk Yardım Günü dolayısıyla 112 Acil Komuta Merkezi'nde Sinop İl Sağlık Müdürü Dr.

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Dünya İlk Yardım Günü dolayısıyla 112 Acil Komuta Merkezi'nde Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Alaaddin Korucu'yu ziyaret etti.

Açıkgöz, ziyarette, 112 Acil sağlık hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

İl dışına yapılan hasta sevklerinin 112 Acil Komuta merkezi tarafından yönlendirildiğini vurgulayan Açıkgöz, 112 Acil sağlık hizmetlerinin sunumunda en çok sıkıntıyı asılsız ihbarlarda yaşadıklarını. bu durumun önüne geçilmesi yönünde ciddi bir çalışmalarının olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halit Gümüş / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: