Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

Erzurum’da düzenlenecek 'Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası’nın açılışı yapıldı. Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Dedeman Otel...

Erzurum’da düzenlenecek 'Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası’nın açılışı yapıldı.

Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Dedeman Otel önünde gerçekleştirilen seremoni öncesi, kayakçılar tarafından meşaleli kayak gösterisi sunarken, Atatürk Üniversitesi Bindallı Halk Dansları Topluluğu'da halk oyunları gösterisi yaptı. Yarışlara katılan ülkelerin sporcuları da bir geçit töreni düzenledi. Öte yandan törende konuşan Vali Sebahattin Öztürk, dünyanın her yerinden gazetecileri Erzurum’da ağırlamanın sevincini yaşadıklarını vurgulayarak, oyunları resmen açtığını duyurdu.

Reklam
Reklam

Şiddetli rüzgar ve soğuk hava nedeniyle dansçılar ve katılımcıların üşümemeleri için ateşler yaktı. Tören, Dedeman Otel’deki kokteylin ardından sona erdi.

Açılışa; Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, yurt içi ve dışından gelen gazeteciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz