Dünya Kupası'nı Gisele Bündchen sunacak

Supermodel Gisele Bündchen zafer kupasını Louis Vuitton'un çantasında sunacak.

Süper model Gisele Bündchen, Dünya Kupası zafer kupasını özel dikim Louis Vuitton çanta içinde lanse edecek.

Dünya Kupası'nda Brezilya büyük bir hayal kırıklığı yaşamış olsa da moda dünyası Dünya Kupası'nı kutlama devam ediyor.


Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, kazanan takıma verilecek olan kupayı, Louis Vuitton Dünya Kupası zafer çantası içinde, pazar günü final maçı öncesi sunacak.
Moda dünyası açısından düşününce, Rio de Janiero'daki Maracana Stadyumu'nda yapılacak final öncesi sunum için Gisele Bündchen'in gönüllü olması şaşırtıcı değil. Çünkü dünyanın en güçlü süper modeli olarak tanınan 33 yaşındaki Bündchen, aynı zamanda Louis Vuitton moda evinin bir dostu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Dünya Kupası'na ve 2016'da gerçekleştirilecek olan Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği maliyetinin yüksekliğinden dolayı protesto edilen Devlet Başkanı Dilma Rousseff'ın kupayı sunması imkansız görününce, sunum için ünlü modelin tercih edildiği de konuşuluyor.


Altından yapılmış zafer kupasının en pahalı spor ödüllerinden biri olduğu düşünülünce, yüksek bir moda markasıyla sunulmayı da hak ettiği kabul edilebilir.
Güney Afrika 2010 Dünya Kupası için FIFA tarafından ısmarlanan çanta, pirinç kilitler ve armatürlerinden kahverengi desenlerine kadar tüm detaylarında LV imzasını taşıyor.