Dünya Kur'an Okuma Birincisinden Dursunbey'de Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Üç kez Dünya Kur'an okuma birincisi seçilen Eş-Şeyh Halid Muhammed Hanifi, Dursunbey Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçede Kur'an-ı Kerim

Üç kez Dünya Kur'an okuma birincisi seçilen Eş-Şeyh Halid Muhammed Hanifi, Dursunbey Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçede Kur'an-ı Kerim okudu.

İlçe merkezinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda okunan ayetleri dinleyen bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken bazıları da Eş-Şeyh Halid Muhammed Hanifi'ye eşlik etti.

Daha sonra Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Mısır'dan gelerek Kur-an ziyafeti sunan Eş-Şeyh Halid Muhammed Hanifi'ye hediye takdim etti. Hanifi'yi Dursunbey'de görmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Yılmaz, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyhan Kırıcı/Tarık Üzgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: