Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası

Trabzon'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasına katılan sporcular, kendileri için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikti.

Trabzon'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasına katılan sporcular, kendileri için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikti. 28 Haziran'a kadar devam edecek şampiyona dolayısıyla çoğunluğu Karadeniz Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Jan Coolen ile üniversitedeki hatıra ormanına zeytin ve söğüt fidanı dikerek ülkelerine ait bayraklar astı. Organizasyonun sporcular açısından unutulmayacak dostluklar oluşturduğunu ifade eden Pala, "Bugün gerçekten çok mutluyum. Dünyanın çeşitli ülkelerinden Trabzon’a gelen öğrenciler burada artık birer eser bırakıyor. Kaynaşma, barış ve kardeşlik noktasında bugün birer fidan diktiler. Dünya Okul Sporları adına ilk defa gerçekleştirilen bir organizasyon. Bu anlamda şampiyona Trabzon’da çok güzel izler bıraktı" dedi. Sporcular fidan dikiminin ardından rakipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: