Dünya Meksikalı kızın 'mitinge dönen' doğum gününü konuşuyor

Meksika geleneğince kızlarının 15'inci doğum gününü düğün gibi bir partiyle kutlandı, binlerce kişinin katıldığı parti miting havasında geçince genç kızın mutluluğu zehir oldu.

Meksikalı San Luis Potosi eyaletinde yaşayan ailenin kızları için hazırladığı doğum günü partisi sosyal medyayı adeta salladı.

Partinin öncesinde sosyal medya üzerinden kızının doğum günü için davetiye oluşturan baba, yaptığına yapacağına pişman oldu. Facebook’ta yayınlanan ve kısa sürede yayılan video sayesinde, 1.3 milyon kişi Rubi'nin davetiye sayfasına girerek doğum gününe katılacakları bildirimini yaptı.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan doğum günü partisi davetiyesine milyonlarca kişi geri dönüş yapmıştı. Korkulan oldu; doğum günü etkinliği partiden ziyade, 'miting'e benzedi.

Reklam
Reklam

BASIN MENSUPLARI BİLE PARTİDEYDİ!

Partiye katılan davetli sayısı, görenleri şaşkına çevirdi. Rubi Ibarra Garcia adlı genç kızın 15'inci yaş günü partisine basın mensupları bile katıldı.

DOĞUM GÜNÜ AMA YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA

Meksika’nın San Luis Potosi eyaletinde küçük bir köy olan La Joya'ya akın eden binlerce davetliyi gören Rubi gördüğü yoğun ilgi karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Yoğun kalabalıktan eğlenmeye fırsat bulamayan ve gerilen Rubi'nin yüzünden düşen pin parçaydı.

Anahtar Kelimeler: