Dünya Paten Şampiyonu İbrahimzadeh Van’a Geliyor

Dünya Paten Şampiyonu Akbar İbrahimzadeh, kanser ve lösemi derneklerine para yardımı toplamak ve yeni bir...

Dünya Paten Şampiyonu Akbar İbrahimzadeh, kanser ve lösemi derneklerine para yardımı toplamak ve yeni bir rekor denemesi yapmak amacıyla 6 bin 500 kilometrelik yol kat etmek için Van’a geliyor.

İran asıllı Kanada vatandaşı olan 1985 doğumlu Akbar İbrahimzadeh, Japonya deprem felaketine yardım amaçlı Kanada’da tekerlekli paten ile bir tur atmış ve topladığı sponsorluk gelirini deprem fonuna aktarmıştır. Türkiye’de paten ile Ankara’dan başlayıp Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu’dan Ege’ye geçerek İstanbul’da tamamlayacağı toplamda 6 bin 500 kilometrelik yol yaparak yeni bir rekora imza atmak ve aynı zamanda kanser ve lösemi derneklerine bağış toplamak isteyen Akbar İbrahimzadeh, 11 Ağustos 2012 tarihinde saat 14.00’da Van’a giriş yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: