Dünya Rap’ini sallıyor

“Fate Bizik” amatör olmasına rağmen video klipleriyle dijital platformlarda milyonlarca kişi tarafından izleniyor

“Fate Bizik” amatör olmasına rağmen video klipleriyle dijital platformlarda milyonlarca kişi tarafından izleniyor ve büyük bir beğeni kazanıyor. Adana’nın Kiremithane Mahallesi’nden bir cevher gibi fışkıran ve kısa zamanda Rap müziğinin dünyanın tüm ülkelerinde tanınan ismi olarak dikkat çeken Fate Fatih yeni parçasına klip çekmeye hazırlanıyor.

KLİP TEMMUZ SONUNDA

Fate Fatih ve ekibi, Temmuz ayının sonuna kadar klip çekimlerini tamamlamayı ve hayranlarını daha fazla bekletmeme düşüncesinde olduklarını belirtiyorlar. Fate Fatih varoşların Rap Kralı olarak lanse edilirken Facebook.Com veya Myspace Com gibi ünlü sitelerde yer alıp grup oluşturması ve tıklanma rekoru kıran klipleri ise diğer bir başarı olarak takdir görüyor.

Reklam
Reklam

“FATE” DESTEK BEKLİYOR

Adana’nın varoşlarından yetişen ve amatör olmasına rağmen dünya Rap müziğine kendini kabul ettirmeyi başaran ve Adana’nın tanıtımında büyük bir katkı koyan Fate Fatih kent kurmaylarından destek bekliyor. Fate Fatih, “Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Sayın Zihni Aldırmaz ve kentimizin diğer önde gelen isimleri bizleri yalnız bırakmasın. Manevi de olsa desteklerini bizlerden esirgemesin” diye anlamlı mesaj verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: