Dünya Rekortmeni Ercümen, Vali Karaloğlu'nu Ziyaret Etti

Dünya Sualtı Sporları Konfederasyonu (CMAS) Sabit Ağırlık Dikey Dalış ve Sabit Ağırlık Paletsiz kategorilerinde iki dünya rekoru kıran milli sporcu

Dünya Sualtı Sporları Konfederasyonu (CMAS) Sabit Ağırlık Dikey Dalış ve Sabit Ağırlık Paletsiz kategorilerinde iki dünya rekoru kıran milli sporcu Şahika Ercümen, Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi'nin daveti üzerine Van'a gelen milli sporcu Ercümen, görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Mustafa Sarı ile Vali Karaloğlu'nu ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kentte bulunduğu süre içinde kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ercümen, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, Ercümen'in dalışları sırasında çekilen görüntülerle kısa bir sunum yapıldı.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: