Dünya Şampiyonasına Gönüllü Desteği

 Adana'da 5-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 23 Yaşaltı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda görev alacak gönüllü üniversite öğrencileri eğitimden geçirildi.

Adana'da 5-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 23 Yaşaltı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda görev alacak gönüllü üniversite öğrencileri eğitimden geçirildi. Şampiyona koordinatörü İsmail Güneş, yazılı açıklamasında, şampiyonada görev almak isteyen gönüllü öğrenciler için Hilton Otel'de bilgilendirme toplantısı düzenlendiklerini bildirdi. Çukurova, Niğde, Mustafa Kemal, Aksaray ve Mersin üniversitelerinde eğitim gören ve şampiyonada gönüllü olmak isteyen öğrenciler, Güneş’in düzenlediği toplantıda konuyla ilgili detaylı bilgi aldı. Güneş, şampiyona hakkındaki ayrıntıları paylaşıp gönüllülerin görevlerini tanıtarak, şunları kaydetti: "Bu organizasyonda görev yapacak öğrenciler asla unutamayacakları eşsiz bir deneyim yaşayacaklar. Böyle bir organizasyona Adana'nın ev sahipliği yapacak olması bizler için gurur verici bir gelişme. Şampiyonada gönüllü olarak görev almak istemeniz de beni ayrıca mutlu etti. Hayatınızda yer edecek özel bir deneyim olacak. Eminim ki bu organizasyonun en iyi şekilde sürdürülmesi için elinizden geleni yapacaksınız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: