Dünya Şampiyonları Yüreğir Belediye Spor Kulübü Bünyesine Katıldı

Yüreğir Belediye Spor Kulübü, branşlarını çoğaltarak amatör spora destek olmaya devam ediyor. Kulüp; güreş, futbol,...

Yüreğir Belediye Spor Kulübü, branşlarını çoğaltarak amatör spora destek olmaya devam ediyor. Kulüp; güreş, futbol, tenisten sonra salon sporlarına da yöneldi. Star Akademi Spor Kulübü’nde dünya şampiyonu olan sporcular artık Yüreğir Belediye Spor adına müsabakalara katılacak.

İstanbul’da yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda, kilolarında dünya şampiyonu olan Hayri Doğan Kozanlı ve ikinci olan Taylan Kemik, antrenörleri ile birlikte Başkan Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcular, bundan sonra Yüreğir Belediye Spor Kulübü adı altında yarışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Özellikle yeni yetişen gençlerin mutlaka bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Gençleri spora yönlendirerek, beden ve zihin gelişimlerini sağlıklı şekilde yapmalarını sağlayabiliriz. Spor yapan çocuklarımızın hayatın her alanında daha başarılı olduklarını görüyoruz. Biz de bu amaçla ilçemiz sınırları içerisinde gençlerimizin spor yapabilecekleri alanları çoğaltıyoruz. Kültür evlerimizde salon sporları yapılacak uygun alanlar oluşturduk. Yüzlerce gencimiz, antrenörlerimiz nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılan tesislerle gençlerimiz daha fazla spor yapma imkânı bulacak. Hedefimiz yarışmacı değil, paylaşmacı, rekabetçi olduğu kadar refakatçi gençler yetiştirmek.’’ dedi.

Yüreğir Belediyesi Spor Kulüp Başkanı Necip Erdoğan da Türkiye’nin en donanımlı eğitimcileriyle çalıştıklarını belirterek, amaçlarının, yeni dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz