Dünya şampiyonu Ağrılı atletlerin ailelerine Cumhuriyet altını...

Malta'da düzenlenen Dünya Liselerarası Kros Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Ağrılı atletlerin ailelerine, kent esnafının sponsorluğunda, Cumhuriyet altını hediye edildi.

Malta'da düzenlenen Dünya Liselerarası Kros Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Ağrılı atletlerin ailelerine, kent esnafının sponsorluğunda, Cumhuriyet altını hediye edildi.

Sporcu Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, sporcu aileleri ile biraraya gelmenin kendileri için bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Bu programın kendilerine ve sporcu ailelerine çok şey katacağını ifade eden Erim, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi sporcularımız bundan bir ay önce Malta'da düzenlenen Dünya Liselerarası Kros Şampiyonası'na gitti. Erkek takımımız dünya şampiyonu, kız takımımız ise dünya ikincisi oldu. Bu dereceler bugüne kadar elde edilmiş en iyi sonuçtu. Ağrı'da bundan önce bu tür yarışmalara kız ve erkek takımları gitmiş ve dereceler elde etmişti. Fakat iki takımın beraber gitmesi ve böyle bir başarıyı elde etmesi bir ilk olmuştur."

Reklam
Reklam

Erim, bu başarıda herkesin katkısının olduğunu anımsatarak, "Atletleri seçen ve onların her sorunu ile ilgilenen antrenörlerin payı daha büyüktür. Devlet yetkililerinin spora bakış açısı da bu başarıda önemli bir etkendir. Neticede atletlerin başarılı olmasında emeği geçen ve altının verilmesinde sponsor olan esnaf kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Program, Cumhuriyet altınlarının ailelere verilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: