Dünya şampiyonu milli voleybolcu Ece'den hocasına teşekkür ziyareti

21 Ağustos da Ankara da düzenlenen Dünya Yıldız Bayanlar Voleybol Şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Türkiye...

21 Ağustos da Ankara da düzenlenen Dünya Yıldız Bayanlar Voleybol Şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Türkiye Yıldız Bayan Milli takımın başarılı oyuncusu Ece Hocaoğlu, İnegöl Geçlik Spor Külübü'nü ve ilk hocası Serkan Seçkin'e vefa ziyaretinde bulundu.
Dünya şampiyonu takımın milli oyuncusu Ece Hocaoğlu, Milli Masa Tenisi antrenörü olan babası Hikmet Hocaoğlu ile birlikte Bayrak Spor Mağazası'nda onuruna verilen kokteyle katılarak Gençlikspor bayan voleybol takımı oyuncuları ile birlikte oldular.
2003 yılında Bursa DSİ spor külünden ilk hocası olan Serkan Seçkin'lede biraraya gelen Milli oyuncu Ece Hocaoğlu, Gençlikspor bayan voleybol takımı oyuncularına Dünya şampiyonasında takım olarak başarılı olduklarını ifade etti. Ece Hocaoğlu, Türkiye'ye tarihinde ilk defa bir Dünya şampiyonası kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını bu başarıyı elde etmek için çok çalıştıklarını söyledi. Milli oyuncu, " Nasıl ki mimar, mühendis veya iş sahibi insanlar sabah 8.00’de işe gidiyorsa bizde aynı mimarlar gibi iş sahibi insanlar gibi sabah 8.00’de antrenmanlara gittik. Bıkmadan usanmadan çalıştık. Bu çalışmanın meyvesi olarakta dünya şampiyonu olduk.” dedi.
Milli oyuncunun Bursa DSİ spor külünden ilk hocası Serkan Seçkin'de, Milli Takımın başarılı oyuncusu Ece’nin Dünya şampiyonu olan Milli Takımla yaşadığı dünya şampiyonluğundan dolayı gurur duyduğunu, başarılı sporculuğu yanında karakteri ve güzel kişiliği ile örnek sporcu olduğunu söyleyerek milli oyuncuyu başarılarından dolayı tebrik etti.
İlk voleybol hocalarından Serkan Hocaya ve onun çalıştırdığı Gençlik Spor Voleybol takımına yapmış olduğu ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu kaydeden Ece Hocaoğlu, Bayrak Spor Mağazası sahibi Levent Bayrak’a da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz