Dünya Temizlik Kampanyası Nilüfer’de

Dünya genelinde yürütülen Let’s Do It (Haydi Yapalım) adlı temizlik kampanyası Nilüfer ilçesinde de hayata...

Dünya genelinde yürütülen Let’s Do It (Haydi Yapalım) adlı temizlik kampanyası Nilüfer ilçesinde de hayata geçirildi.

Kampanya çerçevesinde bugüne kadar toplam 96 ülkede 115 temizlik yapıldı. 7 milyon gönüllü 100 bin ton atık topladı. Kampanya Türkiye’de de İstanbul, Burdur, Bolu ve Amasya’da da uygulanırken, Bursa da bu iller arasında yerini aldı. BurSanat, Eğitim ve Gençlik Derneği gönüllüleri, Nilüfer Belediyesi’nin desteği ve Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri kampanyayı Bursa’ya taşıdı.

Reklam
Reklam

Gönüllüler Görükle’de Dumlupınar ve Sakarya mahallelerinde temizlik yaptı. 80 kişinin katıldığı “Haydi Yapalım” temizliğinde 380 kilogram ağırlığında, 93 poşet evsel atık ve geri kazanım malzemesi toplandı. Bursanat yetkilileri temiz bir dünya için herkesin elini taşın altına koymasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz