Dünya Ve Avrupa Şampiyonu Milli Boksör Gülsüm Tatar, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u Ziyaret Etti

Dünya ve Avrupa Boks şampiyonu Kayseri Elektrikspor’lu Milli Boksör Gülsüm Tatar, Kars Belediye Başkanı Nevzat...

Dünya ve Avrupa Boks şampiyonu Kayseri Elektrikspor’lu Milli Boksör Gülsüm Tatar, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret etti. Başkan Bozkuş , Milli Boksöre altın herdiye etti.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Bozkuş, Hemşehrimiz Gülsüm Tatar'ın çok önemli bir başarılara imza attığını, ülkemize ve Kars’ta gurur yaşattığını söyledi.

Başkan Nevzat Bozkuş; “Dünya ve Avrupa şampiyonunun Karslı olması son derece gurur vericidir. Biz kendilerini burada Kars’ta görmekten çok memnunuz. Kars’tan her dönem dünya ve avrupa şampiyonu sporcular çıkmıştır. Bu da bizim haklı gururumuzdur. Kendisine başarılar diyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kars Belediyesi olarak her zaman spora destek verdiklerini ifade eden Başkan Nevzat Bozkuş; “Kars’ta alt yapı sorunu var. Çok yetenekli sporcuların bu şehirde mevcut olduğunu biliyoruz. Ama gerek okullar bazında ve gerekse kent genelinde spora yeterince destek verilmiyor. Biz belediye imkanlarıyla zorda olsa destek oluyoruz. Ama bu yeterli değil. Alt yapı bilincinin bu şehirde oluşturulması gerekiyor” diye konuştu.

Milli sporcu Gülsüm Tatar, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a çiçek taktim etti. Başkan Bozkuş’ta milli sporcuya bir altın armağan etti.

Dünya ve Avrupa şampiyonu Milli sporcu Gülsüm Tatar ve beraberindekiler ziyaret sonrasında belediyeden ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: