"Dünya Yetimler Günü"

GİRESUN (AA) - Görele Belediyesi tarafından  "Dünya Yetimler Günü" nedeniyle düzenlenen iftar programında ilçedeki yetim çocuklarla bir araya gelindi.

Görele Belediyesi tarafından "Dünya Yetimler Günü" nedeniyle düzenlenen iftar programında ilçedeki yetim çocuklarla bir araya gelindi. Bir restoranda verilen iftarda Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yetim çocuklarla bir araya geldi. Erener, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın"ı ilke edinerek, her zaman fakirin, garip gurebanın yanında olduğunu, yetime ve öksüze sevgi dolu yüzünü gösterdiğini söyledi. Yetimi sevindirmek ve yetimlerle yemek yemek inancının, medeniyetin temel ilkelerinden olduğunu hatırlatan Erener, şunları kaydetti: "Sessiz çoğunluğun sesi, kimsesizlerin kimsesi sloganıyla yola çıkan partimiz yerel yönetimlerdeki uygulamaları, hatta merkezi hükümetteki politikalarıyla sosyal alanlarda ciddi çalışmalar yapmıştır. 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' düsturunu ilke edinen AK Parti, her zaman fakirin, garip gurebanın yanında olmuş, düşenin elinden tutmuş, yetime ve öksüze sevgi dolu yüzünü göstermiştir. Bizler de bu anlamda partimizin yurt genelinde başlattığı 'Kardeşlik İftarı' adı altında ilçemizdeki yetim kardeşlerimizle bir araya geldik. Partimizin her daim yanında olduğu fakir, garip, yetim, öksüz kardeşlerimizin Görele Belediyesi olarak bizler de her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: