Dünya Yürüyüş Günü

Yozgatlılar, Dünya Yürüyüş Günü'nde, "Sağlığını masiyosan mahana bulma yürü" sloganıyla yürüyüş yaptı.

Yozgatlılar, Dünya Yürüyüş Günü'nde, "Sağlığını masiyosan mahana bulma yürü" sloganıyla yürüyüş yaptı.

Yozgatlılar, Çapanoğlu Kent Park'a kadar sürecek yürüyüş için Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi.

Vali Abdulkadir Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, hayatın devam ettirilebilmesi için yemek gerektiğini ancak her şeyin fazlasının zarar olduğunu vurguladı.

Yazıcı, "Herkes hayatını devam ettirebilmek için bir takım hareketler içerisindedir. Yediğimiz gıdaların fazlası bünyemize zarar verir. Fazlasını yemeyeceğiz, kanaat edeceğiz. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hayat için mevlanın emaneti olan bedenimizi, mevla tarafından alınıncaya kadar yaşatılması, yine bizlerin bir vazifesidir. Hareket etmek ve yürümek sağlıklı yaşamın en önemli şartıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Yazıcı'nın konuşmasının ardından, "Sağlığını masiyosan mahana bulma yürü" sloganıyla başlatılan yürüyüşe Belediye Başkanı Yusuf Başer, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: