Dünyada İlk Kez İzmir’de Düzenlenen Oyuncak Olimpiyatı'nda, Çocuklar Oyuncaklarla Yarıştı

Dünyada ilk kez İzmir’de gerçekleştirilen Oyuncak Olimpiyatı'nda, minikler bu kez oyuncaklarla oynamak yerine yarıştılar. 14...

Dünyada ilk kez İzmir’de gerçekleştirilen Oyuncak Olimpiyatı'nda, minikler bu kez oyuncaklarla oynamak yerine yarıştılar. 14 ayrı alanda oyuncaklarla yarışan çocukların heyecanına, anne ve babaları da ortak oldu.

Optimum Outlet ve Anatollia Organizasyon tarafından tasarlanarak hayata geçirilen 1. Oyuncak Olimpiyatı’nda, çocuklar oyuncaklarla yarışarak eğlendi. Akülü araba, zıpzıp balon, lego, oyun hamuru, beyblade, kaykay, yoyo, uzaktan kumandalı araba, basketbol, penaltı atma ve playstaion alanlarında ter döken minikler, zaman zaman yarışların gerisinde kaldı ancak yılmayarak yarışmaları tamamladılar. Etkinlik öncesi ve sonrası miniklerin ücretsiz pamuk helva ve patlamış mısır alabilmek için stantlarda uzun kuyruklar oluşturdukları da görülürken, Anatollia Organizasyon kurucusu İsmail Gündüz, söz konusu olimpiyatın dünyada ilk olma özelliği taşıdığını, olimpiyatları gelenekselleştirmek istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

5-14 yaş grubu kapsayan ve dünyada çocuklar için hazırlanmış oyuncaklar üstüne kurulu ilk kapsamlı organizasyon olma özelliğine sahip 1. Oyuncak Olimpiyatları’nda, dereceye girenlere hediye çekleri ve sürpriz hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: