Dünyagöz’den Öğrencilere Kariyer Semineri

Dünyagöz Antalya Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Yücehan Akyüz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerine Dünyagöz'ün başarı...

Dünyagöz Antalya Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Yücehan Akyüz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerine Dünyagöz'ün başarı öyküsünü ve iş bulma teknikleri ile ilgili bilgiler verdi.

Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun gelişim grafiğini ve başarılarını öğrencilere anlatan Akyüz, 1996 yılından bu yana 3 milyon 200 bin hastaya hizmet verdiklerini, 350 bin ameliyat yaptıklarını anlattı. Dünyagöz Antalya Hastanesi'nin şube olarak farkının yabancı hastalara önem vermesi olduğunu belirten Akyüz, daha çok Rusya ve Almanya’dan hasta aldıklarını, yabancı hastalara tıpkı bir tatil paketi gibi tedavi programı hazırladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Dünyagöz Antalya Hastanesi'nin 97 farklı ülkeden hasta kabul ettiğini ifade eden Yücehan Akyüz, öğrencilere iş imkanları ve iş bulma teknikleri ile ilgili bilgi verdi. Günümüzde iş bulmanın zor olduğunu belirten Akyüz, CV hazırlanırken yapılan doğru ve yanlışları anlattı.

Hedeflerin doğru bulunması gerektiğini söyleyen Dünyagöz Antalya Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Yücehan Akyüz, öğrencilere iş görüşmesine giderken kendine güvenerek konuşmalarının etkili olduğunu aktardı. Türkiye’de artık tek yabancı dil bilmenin yeterli olmadığını, ikinci bir dile de ihtiyaç olduğunu kaydeden Akyüz, Dünyagöz Hastaneleri'nde işe alım yöntemleri ile ilgili de bilgi verdi. Öğrenciler için Dünyagöz Hastanesi'nde staj yapma imkanı olduğunu, öğrencilerin stajdan çok şey elde edebileceklerini söyleyen Akyüz, iş hayatında kişisel bakımın ve imajın da önemli olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: