Dünyanın en büyük yanaklarına sahip olan kadın: Hala çok küçük

Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olan Instagram modeli, geçirdiği çok sayıda ameliyata rağmen yanaklarının hala çok küçük olduğunu söyledi.

Ukrayna’nın Kiev şehrinde yaşayan 30 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 26 yaşında yaptırdığı ilk yanak dolgusundan sonra bir daha asla durmadı.

Anastasia Pokreschuk, daha büyük yanaklar istiyor.

26 yaşından beri yanaklarına dolgu yaptırıyor.

Ameliyatlardan önce böyle görünüyordu.

Bugüne dek ameliyatları için binlerce dolar harcayan Anastasia, durmayı düşünmediğini söyleyerek “Yanaklarımın çok büyük olduğunu düşünebilirsiniz. Ama bana göre hala biraz küçükler. Onları yakında yeniletmem gerek” dedi.

Yüzüne yapılan operasyonları sayamadığını söyleyen Anastasia’nın dudaklarında, yanaklarında, ağzının kenarlarında dolgu, alnında botoks bulunuyor. Ayrıca çene ve yüz çizgisi de yeniden şekillendirilmiş.

Reklam
Reklam

Sıradışı yüz hatlarını paylaşan Anastasia’nın Instagram sayfasında 153 bin takipçisi bulunuyor.

Yüzüne yapılan müdahaleleri sayamadığını söyledi.

Anastasia yanaklarına dolgu yaptırıyor.

Dolgularını sevdiğini söyleyen Anastasia “Böyle göründüğüm için çok mutluyum. Yüzümün diğer bölgelerine de düzenli olarak dolgu yaptırıyorum. İnsanların beni tuhaf bulduğunun farkındayım, ama umursamıyorum” dedi.

Sosyal medyadan nefret mesaları aldığını da söyleyen Anastasia “İnsanlar bana çirkin olduğumu ve kendimi öldürmemin daha iyi olduğunu söylüyor. Ama ben bunlara yalnızca gülüp geçiyorum” dedi.

Ağustos ayında katıldığı bir televizyon programında dolgu yaptırmayı bırakmayacağını söyleyen Anastasia “Eskiden fareye benziyordum, burnum büyüktü. Ama şimdi büyük yanaklarım ve dudaklarım var” dedi.

Televizyon programında operasyonların tehlikesi sorulduğunda ise Anastasia “Tehlikeli olabilirler belki, ama bu işlemleri doktorlar yapıyor. Ben de kozmetoloji hakkında online eğitim alıyorum” dedi.

Anastasia’nın katıldığı televizyon programı Twitter’da da konuşuldu. Bir kullanıcı “Şu an televizyondaki kadın yüzüne ne yapmış?” yorumunda bulundu.

Reklam
Reklam