Dünyanın En Hızlı SD Kartı

Standart SD kart boyutlarında olan bu kart, özellikle yüksek kaliteli video çeken DSLR ve video kameralar için geliştirilmiş.

**<span style="font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-font-kerning:18.0pt;mso-fareast-language:TR">Dünyanın En Hızlı SD Kartı

**

**<span style="font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">CES 2012’de Ultrabook, fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi ürünlerin yanında dikkat çekici birkaç ürün daha ziyaretçilerin karşısına çıkıyor. Bunlardan biri de SanDisk’in yeni geliştirdiği dünyanın en hızlı SDXC kartı.

**

Standart SD kart boyutlarında olan bu kart, özellikle yüksek kaliteli video çeken DSLR ve video kameralar için geliştirilmiş. Ayrıca yüksek hızda fotoğraf çekebilen Canon 1D X gibi makinelere de ayak uydurabilecek kadar hızlı. SanDisk’in verdiği verilere göre yeni SanDisk Extreme, 45MB/sn ile okuma ve yazma yapabiliyor. Bu da onu dünyanın en hızlı SDXC kartı yapıyor.

Reklam
Reklam

64 ve 128GB versiyonları bulunan yeni SanDisk Extreme ile 10 saatlik HD 3D video kaydı yapılabiliyor. 64GB modelin fiyatı 199, 128GB’lık modelin fiyatı ise 399 dolar olarak açıklandı.

SanDisk ayrıca, tablet ve cep telefonu gibi ürünlerle birlikte kullanılmak üzere tasarlanan yeni iNAND bellekleri de duyurdu. Gömülü olarak kullanılmak üzerine tasarlanan iNAND Ultra, 19nm sürecinde üretilmesi sayesinde düşük güç tüketimi ve 20MB/sn gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.

[

****](http://www.scroll.com.tr/63878/hitmanin-hic-gormediginiz-goruntuleri/)