Dünyanın en iğrenç ve havalı gösterisi

Dünyanın belki en iğrenç ama aynı zamanda en havalı gösterisini yapan 27 yaşındaki Hintli Manoharan, burun deliklerinden soktuğu yılanları ağzından çıkartıyor.

Kendine "Snake Manu" yani "Yılan Manu" denmesini isteyen Manoharan, 30 saniyede 200'den fazla 10 santimetreden uzun solucan yiyerek Guiness Rekorlar kitabına da girmiş. Okul arkadaşlarını eğlendirmek için burnundan tebeşir sokup ağzından çıkaran Snake Manu, 18 yaşında bu gösteriyi yılanlarla denemeye çalışmış ve ilk deneyi yarı ölü bir su yılanıyla yapmış.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/gercek-yilan-yiyicisi-dunyanin-en-igrenc-ve-havali-gosterisi/5386/134732/sayfa/1/)

Manoharan, en sevdiği yılanların bebek kobralar olduğunu, bunun nedeninin de çok hızlı ve zehirli olmalarından kaynaklandığını söylüyor. Snake Manu gösterilerinde zehirli Asya yılanı, kum bağa yılanları ve fare yılanlarını da kullanıyor.

Reklam
Reklam

"30 saniyede en fazla solucan yeme" rekorunu da kırmak istediğini belirten Manoharan, solucan, böcek ve yılan yemeye başlama hikayesini ise şöyle anlatıyor: "Bir gösterim sırasında, aniden aksilik oldu ve yılanlardan biri soluk borumda sıkıştı. Onu ısırmak veya onun beni ısırmasını beklemek arasında seçim yapmak zorundaydın ve onu yedim."