Dünyanın En KORKUNÇ Telefon Oyunu Gelecek Yıl Yayınlanıyor!

Bu oyunu oynadığınız akşamlar gözünüze uyku girmeyecek.

Biz video oyunlarından korkmaya bu oyun ile başlamıştık ama, teknoloji artık ''Silent Hill'de durduğu gibi durmuyor''...

1999'dan 2014'e kadar yayınlanan tüm Silent Hill versiyonları, oyun esnasında korkudan altına yapma riskini sevenler için 15 yıl boyunca ganimetti.

Ancak Novum Analytics, Indiegogo'da fonlanan yepyeni bir oyunla Silent Hill'deki tırsmalarımızı 10 gömlek öteye götürmeye kararlı...

Nasıl mı?

...ve işte karşınızda NIGHT TERRORS!

Tanıtım resmi bizlere Paranormal Aktivite'yi, ve hatta Halka'yı hatırlatan Night Terrors, 31 Ocak 2016'da cep telefonlarımıza geliyor.

Reklam
Reklam

Bu oyunu dünyanın en korkutucu oyunu yapacak özelliklerse;Bu oyun, telefonunuzun kamerasını ve mikrofonunu gerçek zamanlı olarak kullanacak :)

Oyun telefon kameranızın gece görüşü modunu temel alıyor. Telefonunuzu karanlıkta evinizin herhangi bir odasına tuttuğunuzda, çıplak gözle görmediğiniz tüm canavarlar ve zombiler telefon ekranınızda size görünüyorlar.

Mevzunun gerçekçiliği için ses işlemesine de çok önem veren Novum mühendisleri, yine tüm bu canavarların ve zombilerin seslerini, telefonunuzun mikrofonundan alınan dış sesle eşleyip kulaklığınıza 3D ses kalitesinde sunulmasını sağlamışlar! Çok daha fazlası için kulaklığınızı takın, oyunun tanıtım videosu da fena halde korkutucu!

31 Ocak 2016'da ''Bu uygulamayı indirmek için Apple şifrenizi giriniz.'' yazısı ile randevumuz var anlaşılan...

Reklam
Reklam