Dünya'nın en lüks yatı M75 Global Explorer

76.2 metre uzunluğundaki M75 Global Explorer adlı ultra lüks yat tamamlandı ve sulara çıktı.

76.2 metre uzunluğundaki M75 Global Explorer adlı ultra lüks yat tamamlandı ve sulara çıktı.


76.2 metre uzunluğundaki ultra lüsk yat M75 Global Explorer'da özel jakuzi havuzları, spor salonu, striptiz salonu, ve özel helikopter pisti gibi akla gelebilecek hertür keyfi ve lüks özellik bulunmakta.


M75 Global Explorer'ın güvertesinde sauna, özel banyolar, bar alanı ve okyanusa dalıştan sonra yorgun bir şekilde dinlenmek isteyenler için özel gölgeli dinlenme alanı dahi mevcut.


M75 Global Explorer adlı lüks gemi iki adet 1.710 beygir gücünde dizel motor ile saatte 33 km sürat yapabiliyor ve içinde konaklama sayısı ile tam 36 kişi.

Reklam
Reklam

Konukların denizin ve teknenin keyfini gökyüzünden yaşayabilmeleri için üst güvertede helikopter sahası ve büyük bir boş alan mevcut.


Geminin arka bölümünde açılıp kapanan özel bir alan ile barda birşeyler içebilir çıkan özel şezlonglarda yatarak güneşin tadını çıkarabilirsiniz.


M75 Global Explorer'ın en büyük özelliklerinden biri de 7 denizi aşma özelliği. Geminin tasarımcılarının iddialarına göre ülkeler hatta kıtalar dahi aşabilmek mümkün.


İçinde birbirinden lüks ve ihtişamlı özellikleri bulunan bu 76 metrelik dev yatın fiyatı tam olarak 67 Milyon Dolar yani 150 Milyon TL civarında.