Dünyanın en muhteşem su altı otelleri

Ömrünüzde mutlaka bir kez olsun görmelisiniz!

Balıkların süzülüşünü izlemek ve dalgaların ışık oyunlarıyla uykuya dalmak... Tüm bunları ve daha fazlasını sualtı otellerinde yaşayabilirsiniz. Dubai’den Maldivler’e kadar dünyanın dört bir yanından en güzel su altı otellerini ve fiyatlarıyla birlikte sizler için derledik...


Atlantis The Palm – Dubai
Bu muhteşem otel Dubai’de yer alıyor. Otelde bir gece geçirmenin fiyatı yaklaşık 8 bin dolar.


Otelde, üç büyük suit yer alıyor. Bu suitlerde Ambrassador Göl Akvaryumunu panoramik olarak yattığınız yerden seyredebiliyorsunuz.

Reklam
Reklam

Conrad Maldives Rangali - Maldivler
Sağında, solunda, tavanında kısacası gözün görebildiğin her noktada Hint Okyanusu manzaralı bir restoranı bulunan bu otel Maldivler’de.


Odaların gecelik ücreti 600 dolar civarında.


Poseidon Resorts – Fiji
Dünyanın ilk su altı oteli olan Poseidon Resorts’un içinde bir restoran, bar, spor salonu ve düğün salonu yer alıyor.


Bu devasa yapı, su altında 5 bin dönüm yer kaplıyor.


Muhteşem otelin her bir odası diğerlerinden bağımsız tasarlanmış, böylece her bir odaya panoramik sualtı manzarası sağlanmış. Otelin haftalık ücreti 10 bin dolar.


Manta Resort – Tanzanya
Afrika’nın ilk su altı oteli olan bu harika oluşum, sitesinde de yazdığı üzere muhtemelen uygarlıktan uzak yaşamak isteyeceğiniz en güzel yer...


Her bir odanın gecelik ücreti 600 dolar. Otelde geçirdiğiniz her an cennete yaklaştığınızı düşünebilirsiniz.


Hotel Utter Inn – İsveç
Su üzerinde yüzen bu otel, Malaren Gölünün üç metre kadar altına uzanıyor. Otelin suyun üzerindeki ufak uzantısıyla balık tutmak, güneşlenmek gibi cazip avantajları da var.

Reklam
Reklam

Resorts World Sentosa – Singapur
İşte masal gibi günler geçirmenizi vadeden bir başka su altı oteli daha.


Okyanusta yer alan bu otelde, ister otelin içinde yer alan su kanalında yüzüp suda keyifli vakit geçirin, isterseniz otelde yer alan okyanus odalarında yatağınızdan okyanusu seyredalın.


Bu muhteşem otelde geçireceğiniz bir gecenin fiyatı 800 dolar.


Jule’s Undersea Lodge – Florida
Jule’s Undersea Lodge’ın müşterileri arasında Steve Tyler, Tim Allen ve Kanada eski başbakanlarından Pierre Trudeau da yer alıyor.


İsterseniz bu su altı otelinde aletli dalış ya da dilediğiniz başka sualtı aktivitelerini yapabilirsiniz. Jule’s Undersea Lodge’da bir gece geçirmenin karşılığı, 675 dolar.