"dünyanın En Şefkatli Varlığı Anne" Konulu Yarışma Sonuçlandı

Anneler günü nedeniyle Akhisar Belediyesi öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün de destekleri ile okullar arası...

Anneler günü nedeniyle Akhisar Belediyesi öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün de destekleri ile okullar arası düzenlenen yarışma sonuçlandı.

Akhisar Belediyesi Başkanlığınca “Dünyanın En Şefkatli Varlığı Anne” konulu Kompozisyon, resim ve karikatür yarışmalarında ortaokul ve lise öğrencileri kıyasıya yarıştı.

Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapılan ödül törenin de dereceye girenlere ödülleri verildi. Resim ve Karikatür yarışmasında Ortaokullarda birinci Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu 5 sınıf B Grubu öğrencisi Altan Eren Dalda, ikinci Yavuz Selim Ortaokulu 8. Sınıf B Grubu öğrencisi Gurbet Dursun olurken üçüncü Özel Eminbey Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Bilal Özyurt oldu. Resim ve Karikatür yarışması Liseler bölümünde birinci Namık Oğul Anadolu Lisesi 12. Sınıf B Grubu öğrencisi Utku Çavuş, ikinci Çağlak Anadolu Lisesi 10. Sınıf A Grubu öğrencisi Can Turna ve üçüncü Çağlak Anadolu Lisesi 11. Sınıf E Grubu öğrencisi Hatice Öztürk olurken mansiyon ödülü ise Akhisar Anadolu Lisesi 9. Sınıf B Grubu öğrencisi Selahatti,n Tosun aldı.

Reklam
Reklam

“Dünya’nın En Şefkatli Varlığı Anne” konulu kompozisyon yarışmasında ise Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Almira Irmakçı “Şefkat Bankası Anne” konulu kompozisyonu ile birinci, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Selin Ülker “Annem” isimli kompozisyonu ile ikinci olurken Özel Yüksel Lisesi öğrencisi Hatice Akbaba “İki Parça bir bütün” isimli kompozisyonu ile üçüncü oldu.

Derece girenlere alışveriş çeki hediye edilirken ödüllerini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksügür teslim etti. Dereceye giren öğrencilerin eserlerinin bir kitapta toplandığını işaret eden Belediye Başkanı Salih Hızlı “bir gün değil her gün anneler gününüz kutlu olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: