Dünyanın en talihsiz bebeği

Eroin bağımlısı olarak doğan bir bebek 12 hafta sonunda 13 kırık kaburga kemiği nedeniyle bakıcı ailenin evinde öldü.Uyuşturucu bağımlısı bir anneden doğan Chelsey, ilk beş haftasını hastanede klasik eroin bağımlılığı krizleri geçirerek geçirdi. Altıncı haftasında ismi açıklanmayan koruyucu ailenin yanına verildi ancak burada da eziyet dolu hayatı devam etti.

Kaburgalarındaki 13 kırık muhtemelen ölümünden dört hafta önce bir yetişkin tarafından sertçe kucaklandığı için oluşmuştu. Ayrıca dudaklarında ölümünden bir ya da iki hafta önce zorla yemek yedirme ya da tokat nedeniyle oluşan yırtıklar vardı.

Reklam
Reklam

Polis olayı araştırsa da birşey bulamadı ve 2007 Ocak ayındaki ölümüyle fiziksel istismarlar bağdaştırılamadı.

Karnında oluşan bir hastalığın neden olduğu kalp yetmezliği ise hastane çalışanı tarafından en kötüsü olarak nitelendirildi.

İlgili bir kurumun yayınladığı rapora göre adı açıklanmayan çift daha önce üç yaşın altındaki 13 çocuğua bakıcılık yapmıştı. Ancak Chelsey'in üstesinde gelememişlerdi. Ailedeki anne: "Cheley'i sevdim. Onun için en doğru şeyin bu olduğuna inanıyordum. Ölümünden heyeti sorumlu tutuyorum."

Mahkeme tüm olayların tekrar gözden geçirileceğini açıkladı.

Bu nasıl annelik
Amerika Teksas'ta yaşayan bir anne, çöp evindeki buzdolabında fetus bulunması üzerine on yıllık hapis cezasına çarptırıldı. Hamile olan Gloria Ramirez Perşembe günü çocuğa eziyet ve hayatını tehlikeye atma suçundan yargılandı. Ramirez iki ayrı dava dosyasından toplam on yıllık hapis cezasına çarptırıldı.
Polis 2007 senesinde 28 yaşındaki kadının evinde yeni doğan bir bebeğin buzdolabında bulunması üzerine tutuklanmıştı. Olay, Ramirez'in kocasının evine ölü doğan bebeği için tabut istemesi üzerine ortaya çıktı. Eve giden görevliler dairenin zemininde dolaşan kemirgenler, böcekler, kirli kağıtlar, küflenmiş yiyecekler ve çöp buldu.

Reklam
Reklam

Sevgilisini hunharca katletti
ABD Brromfield'da yaşayan 18 yaşındaki bir genç 13 yaşındaki kız arkadaşını hunharca katlettiği için birinci dereceden cinayetten sorgulanacak.

Ekim 2008'de işlenen cinayette genç kız parçalara bölünmüştü. Bedeninin parçaları ise ocak ayında şehrin kanalizasyon kanallarının birisinde bulunmuştu.
Yapılan bir otopside Kelsey adlı genç kızın kötü bir şekilde öldürüldüğünü açığa çıkardı.

Bir tanığın ifadesine göre 18 yaşındaki genç bir arkadaşına sevgilisini ‘gözleri dönene kadar' boğazladığını, öldüğünden emin olmak için boğazından birkaç defa bıçakladığını da anlattı.

Çarşamba günü mahkemede açığa çıkan yeni bir bilgiye göre katil zanlısı kız arkadaşının bedeni soğuduktan sonra onunla cinsel ilişkiye girdiğini anlatıyor.

Polise göre Pacheco isimli genç cesedin bulunduğu yere birkaç kere gitmiş. Polisin verdiği bilgiye göre Pacheco cansız bedeni daha iyi saklamak için onun yerini değiştirmiş olabilir ve eti eritmesi için üzerine soda dökmüş olabilir.

Reklam
Reklam

Pacheco aynı zamanda öldürdüğü sevgilisinin dişlerini polisin diş izlerinden kimlik tespiti yapamaması için sökmeyi düşündüğünü de söyledi.

Bebeğini çöp kutusa attı
Fransa Brie-Comte-Robert'da bir apartman dairesinde yaşayan 28 yaşındaki genç kadın tuvalette doğum yaptı ve yeni doğan erkek bebeği çöp kutusuna attı.
2 ve 3 yaşlarında iki çocuk babası Samir ise karısının hamile olduğunu bilmediğini karnındaki şişlik konusunda ona soru sorduğunda her zaman çok yemek yiyorum gibi bir cevap aldığını söyledi. Samir, durumu şöyle anlattı. "Perşembe günü karım tuvalete gitti ve yaklaşık bir saat boyunca orada kaldı. Çıkmasından kısa bir süre önce bir çığlık attı. Bu sırada salondaki kanapede uzanmıştım. Tuvaletten çıktığında elinde bir poşet vardı. Ona içinde ne olduğunu sorduğumda ‘ayakkabılarım!' dedi. Elleri de kan içindeydi."

Adı açıklanmayan kadın elinde poşetle dışarı çıktı. Samir ise komşusuna çıkarak polise haber vermesini istedi. "Komşumla beraber aşağı indik ve kan izlerini takip ederek çöp kutusuna vardık. Kutudan kedi sesine benzer bir ses geliyordu. Polisi aradım. Kısa bir süre sonra bir ekip geldi ve kutuyu devirdi. Bebek de böylece ortaya çıktı." "Bebek istemiyorsa bana söyleyebilirdi. Ama hamile olduğunu anlamıştım!" Samir, karısından boşanmak istiyor. "Dördüncü çocuk için de aynısını yapmasını istemiyorum. Yeter artık."

Reklam
Reklam

Mynet Dışhaberler Servisi

Soner Tamer