Dünyanın En Zengin 15. Adamı Kuşadası’nda

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan ve ünlü dergiler tarafından ilk 15'de gösterilen Forrest Mars,...

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan ve ünlü dergiler tarafından ilk 15'de gösterilen Forrest Mars, ailesiyle birlikte Kuşadası'na geldi.

Dione Sky isimli süper lüks yat ile Kuşadası Setur Marina’ya demirleyen Mars, ailesiyle birlikte Kuşadası’nın yanı sıra Selçuk, Efes, Meryemana'yı gezdi.

M&M Çikolataları'nın üreticisi ABD'li Forrest Mars, ailesiyle Kuşadası'na geldi. "Dione Sky" adlı 45 metre uzunluğunda, 10 kamaralı süper lüks yatını Kuşadası Setur Marina'ya demirleyen Forrest Mars'ın, Ağustos ayı sonuna kadar Akdeniz koylarında gezeceği öğrenildi. Begüm Yatçılık sahibi Begüm Doğulu, Türkiye'ye ilk kez gelen Forrest'in Türkiye'den mutlu ayrılması için hizmet verdiklerini belirterek, ''Gittiği her limanda bölge tarihini ve ören yerlerini gezen Forrest Mars ve ailesi, bölgelere özel hediyelik eşya, halı ve kuyum eşyalarını beğenerek aldı'' dedi. Doğulu'ya ait Butik Markiz konaklarında Mars ile ailesine, Türk mutfağından özel yemekler hazırlandı. Mars ailesi, Saçta kavurma ve güveç başta olmak üzere Türk yemeklerine hayran kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: