Dünyanın Gençleri Adana’ya Geliyor

“Birlikte Yaşamanın Engeli Yoktur” sloganı ile hazırlıkları tamamlanan 9. Engelli Gençlik Festivali için konuklar Adana’ya...

“Birlikte Yaşamanın Engeli Yoktur” sloganı ile hazırlıkları tamamlanan 9. Engelli Gençlik Festivali için konuklar Adana’ya geldi ve kalacakları otellere yerleşti.

Fesitvalin açılış seromonisi yarın saat 10.00’da Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 15 Mayıs Çarşamba günü de tüm engelli gruplar ve engelli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Sevgi Yürüyüşü yapılacak.

Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, “Her geçen yıl festivalimiz bir öncekinden daha başarılı oluyor. Bu yıl daha da iyi olacağını umuyoruz. ABD, Azerbaycan, Bulgaristan, Hollanda, İsveç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Romanya’dan konuklarımız geldi. Adana’daki kardeşlerimizle beraber başarılı bir organizasyon gerçekleşeceğine inanıyoruz. Toplumda engellilerle ilgili bir farkındalık oluşuyorsa etkinliklerimiz başarıya ulaşıyor demektir. Engellilerin sorunlarının çözümünde samimiyetle çaba harcayan ve bu konuda duyarlı olduğunu bildiğimiz Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş ve Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: