Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler! Siyah toz bulutu gibi görünüyor: Gökyüzünde süzülen gizemli cisim sosyal medyada gündem oldu

Venezuela'nın kuzeyindeki Carabobo eyaletine bağlı Valensiya şehrinin üzerinde bulutların arasında asılı duran koyu renkli bir siyah toz bulutunu anımsatan cisim sosyal medyadan paylaşılınca dünyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü bu gizemli cismi tanımlamak için adeta birbirleriyle yarıştı.

MYNET|DIŞ HABERLER Venezuela'nın kuzeyindeki Carabobo eyaletine bağlı Valensiya şehrinde gökyüzünde ortaya çıkan siyah bulutlar herkesi heyecanlandırdı.

Reklam
Reklam

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde kullanıcıların dairesel siyah dumanları UFO'ya benzetti. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasından sonra komplo teorileri adeta birbirini takip etti.

Yerel meteorolog Luis Vargas , Venezuelalı yetkililerin şu ana kadar herhangi bir kamuya açıklama yapmadığını söyleyerek, "Bu bir duman girdabı veya endüstriyel bacalar gibi dairesel yapılarda meydana gelen patlamalardan kaynaklanan siyah halkalar olabilir." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: