Dur ihtarına uymadı, kız arkadaşını bırakıp kaçtı

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü, bir süre sonra aracı ve aracın içerisindeki kız arkadaşını bırakarak yaya olarak kaçtı. Korkudan paniğe kapılıp bir bahçe duvarının altına gizlenen genç kız ise polisler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Yenişehir semtinde bugün saat 17.45 sıralarında meydana gelen olayda, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde seyreden 06 VGV 33 plakalı otomobil polislerin dikkatini çekti. Bunun üzerine dur ihtarı çekilen otomobil sürücüsü, polislerin ikazına uymayarak aracıyla kaçmaya başladı. Yıldızkent semti civarında aracın durdurulması için kurulan polis bariyerini de aşan sürücü, buradan da kaçmayı başardı. Bir süre civarda arama yapan polis ekipleri, plakası alınan aracı terk edilmiş halde buldu. Yapılan aramalarda, N.G. isimli 20 yaşındaki üniveriste öğrencisi genç bayan, polisler tarafından bir apartmanın bahçe duvarının altına gizlenmiş halde yakalandı. Polis otosuna bindirilen N.G., kendisinin bir şey yapmadığını, yanındaki erkek arkadaşının kendisini de aracın içerisinde bırakarak kaçtığını söyledi. Genç

Reklam
Reklam

ifadesi alınmak üzere Yenişehir Polis Merkezi'ne götürülürken, kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan, sürücüsünün terk ederek kaçtığı otomobil de incelenmek üzere çekici vasıtasıyla kaldırılarak polis merkezine götürüldü.