Durak dışı indirmeyince darpedildi

Şanlıurfa’da BELSAN’a ait halk otobüsü şoförü durak dışı inmek isteyen yolcu tarafından darpedildi.

Darpedilme anı saniye saniye otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı…

Olay geçtiğimiz gün Bağlarbaşı- Maliye güzergâhında çalışan 21 hat sayılı BELSAN otobüsünde yaşandı.

Saatler 20.00’yi gösterdiğinde halk otobüsü durağa yanaştı. Yolcular indi. Otobüs hareket ettikten kısa süre sonra 19 yaşlarındaki yolcu genç inmek istediğini söyledi. Şoför ise henüz durağa gelmedikleri için duramayacağını söyledi.

Duruma sinirlenen genç hızını alamayarak şoför mahallinde oturan sürücüye arkadan hızla yaklaştı ve sürücüyü darpetmeye başladı. Ardından arkadaşı gelerek kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Reklam
Reklam

Görüntülerde darbelerin etkisiyle şoförün kaşından ve burnundan kanların aktığı görülüyor. Kendini savunmaya çalışan şoför daha sonra cebindeki cep telefonunu çıkararak durumu belediyeye ait firma yetkililerine bildirdi. Öfkesi yatışmayan genç otobüs dışına çıktıktan sonra da bağırıp çağırmaya devam etti.

Sürücü polis merkezine giderek şikâyetçi olurken BELSAN Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz açıklamasında olayın adli mercilere intikal ettiğini belirtti.

VATANDAŞLAR DURAK DIŞI İNME-BİNME İSTEMESİN

Abbas Yavuz, “Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz; şoförlerimizden durak dışı inmeyi ve binmeyi istemesinler. Şoförlere genel merkezden verilen kesin bir emir var. Bu yüzden durak dışı yolcu indiremiyorlar. Lüften vatandaşlarımız bu konuda ısrar etmesinler. Durak dışı indirme nedeniyle geçtiğimiz gün yaşanan üzücü olayda Ramazan Gül isimli şoförümüz bir ismi öğrenilemeyen bir genç tarafından darpedildi. Durumu ilgili adli mercilere intikal ettirdik. Olayın takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı’nda da ucuz ve kaliteli taşıma hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten Abbas Yavuz, “Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: