Durak’ın, 'Çiki Bum' Çocuk Şarkısı Ilk 18 Arasında Yer Aldı

TRT’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği 'Popüler Çocuk Şarkıları Yarışması'nda söz, müzik ve düzenlemesi Abant İzzet...

TRT’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği 'Popüler Çocuk Şarkıları Yarışması'nda söz, müzik ve düzenlemesi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yavuz Durak’a ait olan 'Çiki Bum' adlı şarkı, yarı finale kalan 18 şarkıdan biri oldu.

AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yavuz Durak’ın 'Çiki Bum' adlı çocuk şarkısı, 97 şarkı arasından yarı finale kalan 18 şarkı arasında yer almayı başardı. TRT Çocuk Koroları tarafından seslendirilecek 18 şarkı, Mart ayında yapılacak yarı finalde yarışacak.

Reklam
Reklam

Finale kalacak şarkıları belirlemek için 15 Şubat-31 Mart tarihleri arasında www.trt.net.tr ve www.trt.net.tr/trtcocuk adreslerinden oy kullanılabilecek. Yarı final ise TRT Çocuk web üzerinden canlı izlenebilecek. Finale kalacak en fazla 10 şarkı, Haziran’da TRT Çocuk kanalından televizyon programı olarak canlı yayınlanacak. Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen ve şu ana kadar 101 şarkının repertuvara kazandırıldığı yarışmanın yarı final ve finalinde yarışan şarkılar, TRT Çocuk Koroları tarafından seslendiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz