Duraliler’e 4 Dönümlük Spor Park

Kepez Belediyesi, asfalt, kaldırım hizmeti götürdüğü Duraliler Mahallesi’ne spor temalı 4 dönümlük bir park inşa...

Kepez Belediyesi, asfalt, kaldırım hizmeti götürdüğü Duraliler Mahallesi’ne spor temalı 4 dönümlük bir park inşa etti.

Kepez Belediyesi yeni yol, asfalt ve kaldırım, muhtarlık hizmet binası çalışmalarının tamamlandığı ilçenin batı sınırındaki Duraliler Mahallesi’nde yeni bir park hizmete girdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, muhtarlık hizmet binasının önündeki 4 dönümlük alandan oluşan spor temalı parkın yapımını tamamladı. Hizmete giren parkta basketbol sahası, futbol sahası ve açık hava spor aletleri bulunuyor. Bölge sakinlerini sporla buluşturan parkta, çocuk oyun grubu ve üzeri kapalı oturma mobilyaları da yer alıyor.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mahallede, bin 425 metre yeni yol, 6 bin 334 metre sıcak asfalt ve 3 bin 639 metrekare parke kaldırım ile muhtarlık hizmet binası çalışmasının tamamlandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: