‘duran Adam’a Uzunköprü’den Destek

Taksim’de başlayan ve neredeyse tüm ülkeye yayılan “Duran Adam” eylemine destek vermek için isimleri belli...

Taksim’de başlayan ve neredeyse tüm ülkeye yayılan “Duran Adam” eylemine destek vermek için isimleri belli olmayan iki genç, Uzunköprü ilçesindeki Adalet Meydanı’nda Adalet Heykeli önünde 'duran adam' eylemi yaptı.

Taksim’de Erdem Gündüz isimli şahıs tarafından başlatılan ve “Duran Adam” adı verilen eylem bazı illerde olduğu gibi Edirne'ye de sıçradı. Taksim Meydanı’nda 6 saat devam eden ve kamuoyunda yankı uyandıran durma eylemine Uzunköprü'den de vatandaşlar destek verdi.

Saat 18.00 sıralarında Uzunköprü Adalet Meydanı Adalet Heykeli önüne gelen iki genç, kaldırım üzerinde durmaya başladı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında eylemlerine devam eden ve isimlerini bile söylemeyen gençler hiç kimseyle konuşmazken kendilerine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı. Yaklaşık bir saat durarak eylem yapan grup yarın aynı saatte toplanmak üzere dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: