“duran Adamlar” Eyleminden İlginç Görüntüler

“Duran Adamlar” eylemi Taksim Meydanı’nda bu gece de devam etti. Vatandaşlar tepkilerini ilginç kıyafetlerle ve...

“Duran Adamlar” eylemi Taksim Meydanı’nda bu gece de devam etti. Vatandaşlar tepkilerini ilginç kıyafetlerle ve pankartlara yazdıkları yazılarıyla saatlerce durarak gösterdi.

Taksim Meydanı’nda 3 gün önce başlayan “Duran Adamlar” eylemi rağbet görmeye devam ediyor. “Duran Adamlar”, Gezi Parkı eyleminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için mum yaktı. Eyleme baız anneler çocuklarıyla birlikte gelirken, elinde sazını kaldırarak duran genç kız ve kitap okuyarak duran insanlar eylemlerini saatlerce sürdürdü. Öte yandan “Duran Adamlar” eylemine katılan iki kişi de kıyafetleriyle ilginç görüntü oluşturdu. Erkek eylemcilerden bir tanesi, okul üniforması giyerek, “Çocuk tacizine dur” yazılı pankart açtı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz