Durmaz, AK Parti Gençlik Kolları MKYK'ye seçildi

AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı avukat Ahmed Fuad Durmaz, partinin Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı avukat Ahmed Fuad Durmaz, partinin Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçildi.

Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik Kolları 3. Büyük Olağan Kongresi'nin 29 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların katıldığını ifade eden Durmaz, şunları kaydetti:

"Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığını yaklaşık 3 yıldır yürütmekteyim. Geçen hafta sonu Ankara'da Büyük Kongre'ye katıldım. Burada Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildim. Bu süreçte bana destek olan başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Zafer Çubukçu'ya, eski Genel Başkanımız İsmail Karaosmanoğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Kütahya milletvekillerimize, İl Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Yerelde 3 yıldır en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Şimdi de ulusal çapta hizmet etme fırsatı buldum. İnşallah Kütahya'mızı da adına yakışır bir şekilde Genel Merkez'de temsil edeceğim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz