Durmuş Ve Halime Çiftine Başbakan Sürprizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesine giderken, yol üzerinde gördüğü bir düğün törenini ziyaret...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesine giderken, yol üzerinde gördüğü bir düğün törenini ziyaret ederek yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi ve 3 çocuk istedi.

Eskişehir’in ilçelerini ziyaret eden Başbakan Erdoğan, Sarıcakaya ilçesinde bir düğüne denk gelince parti otobüsünden inerek düğün yapan Durmuş ve Halime Özbal çiftine mutluluklar diledi. Genç çiftten 3 çocuk yapmalarını isteyen Erdoğan, ardından miting alanına hareket etti.

Damat Durmuş Özbal, Halime Özbal’ı kaçırarak evlendiklerini anlatarak "Gelini kaçırdım. Bundan dolayı ailesi düğünümüze gelmedi. Başbakanımıza bunu söyledim, o da bana büyüklerimizi devreye sokarak barışabileceğimizi söyledi. Emine Erdoğan eşime bilezik taktı. Başbakanımız ise 3 çocuk yapmamızı istedi’’ dedi.

Reklam
Reklam

Düğünüyle doğum gününü aynı güne denk getirdiklerini söyleyen gelin Halime Özbal ise, ‘‘Başbakanımızın düğünümüze gelmesi 3 mutluluğu aynı anda yaşamamıza neden oldu. Ailemin beni affedip barışmasını istiyorum’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz