Dursun Ali Erzincanlı'dan Şiir Coşkusu

Malatya'da düzenlenen Beydağı Şiir Günleri-2 etkinliği programı kapsamında, Peygamber Efendimize atfedilen naat-ı şerifleri seslendirmesiyle tanınan...

Malatya'da düzenlenen Beydağı Şiir Günleri-2 etkinliği programı kapsamında, Peygamber Efendimize atfedilen naat-ı şerifleri seslendirmesiyle tanınan şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Malatya Park Alışveriş Merkezi'nde (AVM), Malatya Araştırmaları Derneği işbirliği ile Beydağı Şiir Günleri-2 etkinliği programı, her gün birbirinden renkli konuklarıyla devam ediyor. Malatyapark AVM'de düzenlenen programın bu seferki konuğu ise, ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı oldu. Erzincanlı, birbirinden güzel şiirlerini seslendirdi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, çok sayıda kişinin gözyaşları ile takip ettiği Erzincanlı, dinleyicilerin adeta gönlünü fethetti. Erzincanlı, duygu seli yüklü bir programa imza attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: