Dursunbey Belediye Başkanı Yılmaz, Yılın En Iyi Yerel Yöneticisi Seçildi

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin 6 ay süren anket çalışması sonucu, "Toplumsal Gelişim Merkezi ve

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin 6 ay süren anket çalışması sonucu, "Toplumsal Gelişim Merkezi ve Sosyal Market" projeleri ile yılın en iyi yerel yöneticisi seçildi.

Dursunbey Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yerel Yönetimler Dergisi'nin Türkiye genelinde yaptığı belediyeler arası hizmet ve proje anket sonucuna göre, yılın en iyi yerel yöneticisi seçilen Yılmaz, ödülünü Kayseri'de aldı.

Yılmaz, Kayseri'deki ödül töreninde, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Burada Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin dördüncüsünü gerçekleştirdiği belediye başkanları arasındaki hizmet yarışmasında 3 bin kişi üzerinde yapılan anket çalışması sonucu bin 800 civarında oy aldık ve birinci olduk. Bizim Dursunbey olarak daha büyük hedeflerimiz var. Bunu yeni otogarımızla, kültür merkezlerimizle, yer altı otoparklarımızla ve sportif faaliyetlerimizle, sosyal market projemizle, kapalı spor salonumuz ve halı sahalarımızla gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Şunu belirtmek isterim ki, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü bir kez daha ispatlanmış oldu. Göreve başladığımdan bu yana desteğini esirgemeyen sevgili eşime de teşekkürlerimi sunuyorum."

Muhabir: Seyhan Kırıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: