Dursunbey'de Ayhan Aşan Konserine Yoğun Ilgi

Uzun yıllar sonra Balıkesir'de konser veren Ayhan Aşan Dursunbeylileri coşturdu. Salon hınca hınç dolarken sanatçı...

Uzun yıllar sonra Balıkesir'de konser veren Ayhan Aşan Dursunbeylileri coşturdu. Salon hınca hınç dolarken sanatçı İsmail Özkan da Dursunbeylilere sürpriz yaptı.

Balıkesir’de uzun yıllardan beri sahne almayan ünlü şarkıcı Ayhan Aşan, memleket hasretini Dursunbey'de giderdi. Dursunbey Kapalı Spor Salonu'nda yapılan konser öncesi Ayhan Aşan ile birlikte ilçeye gelen ünlü sanatçı İsmail Özkan sürpriz yaparak sahne aldı. TSK tarafından en çok dinlenen asker şarkısı seçilen ‘Hayal Gözlüm’ şarkısını seslendiren İsmail Özkan salondan büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Ayhan Aşan ise birbirinden ünlü eski ve yeni birçok şaksını seslendirdi. Ayhan Aşan’ı Balıkesir ve çevre ilçelerden izlemeye gelen birçok vatandaş hemşehrileri ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Sahneye gençleri davet eden Ayhan Aşan, Belediye Başkanı ve gençler ile birlikte çiftetelli oynadı. Kısa süre önce hayatını kaybeden büyük usta Neşat Ertaş’ın parçalarını seslendiren Aşan, İsmail Özkan’ı tekrar sahneye davet etti. Özkan Dursubeylilere bir sürpriz yaparak ‘ Dursunbey’in Hanları’ şarkısını seslendirdi ve büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda Başkan Mehmet Ruhi Yılmaz, iki sanatçıya da birer çiçek takdim ederek, Dursunbey’e gelip konser verdikleri için Balıkesirli iki hemşehrisine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: