Dursunbey'de bir motor kazası daha

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde son zamanlarda sık yaşanan trafik kazalarının sonuncusu bugün yaşandı.

Dursunbey Cumhuriyet alanı Tedaş Binası önünde bulunan yolda meydana gelen kazada bir araç ile motor birbirine girdi. İddiaya göre Hastane istikametinden Tedaş binası önüne doğru gelmekte olan İsmail Karakaya yönetimindeki 43 KD 332 plakalı araç aniden ters yön olan Emin bey caddesine doğru direksiyonunu kırdı. Bu esnada Eminbey caddesi üzerinden gelen Mehmet Emin Duman yönetimindeki 10 VN 903 plakalı motor aracın önüne çıktığını fark edince motorun direksiyonunu kırmak istedi fakat araca çarpmaktan kurtulamadı. Aracın solundan çarparak yere düşen Mehmet Emin Duman başını yere vurdu ve yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis yaralı genci gölgelik bir alana geçirerek 112 servisini aradı.

Reklam
Reklam

Ters istikamete doğru dönen araç şoförüne sinirlenen motor sürücüsü ve bazı vatandaşlar sürücüye tepki gösterdi. Araç sürücüsü ise Dursunbey’e ilk kez geldiğini ve ters istikamet olduğunu bilmediğini ifade etti. Baz vatandaşlar araç sürücüsünün kolunun protez olduğunu iddia ederken Polis araç şoförünü polis aracı ile hastaneye götürerek sağlık muayenesi yaptırdı. Diğer yaralı motor sürücüsü ile olay yerine gelen ambulans ile Hemen Dursunbey Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin olay ile ilgili soruşturması sürerken her iki sürücünün aracıda emniyet garajına çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz