Dursunbey'de kaza: 2 kamyon birbirine girdi

Eski TOKİ evleri önünde bulunan kavşakta meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Balıkesir`in Dursunbey ilçesi sanayi bölgesinde bulunan eski TOKİ evleri önündeki kavşakta iki kamyon birbirine girdi.

Bugün saat 12:30 sıralarında meydana gelen kazada her iki araç sürücüsüde yaralandı.Kaza sonrası yaralılar olay yerine gelen Ambulansla Dursunbey Devlet hastanesine kaldırıldılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Eski TOKİ evleri önündeki kavşakta meydana gelen kazada, Balıkesir istikametinden gelmekte olan süt kamyonu Arif Yıldırım yönetimindeki kamyona hızla yandan mazot tankerine çarptı.

Reklam
Reklam

Süt kamyonun önü hurdaya dönerken çarptığı kamyonun mazot tankerini yerinden sökerek tarlaya sürükledi.Süt tankerinin kazadan sonra hala çalışıyor olması olası bir faciaya yol açmazken kamyon tüm mudahalelere rağmen stop ettirilemedi.

Her iki kamyonda yoldan çıkarak, yolun altındaki tarlada durabildi.Mazot tankerinden boşalan mazotlar olay yerini gelen itfaiye aracıyla temizlendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

www.dursunbey.gen.tr/iki-kamyon-birbirine-girdi-p9-aid,20.html

www.dursunbey.gen.tr/iki-kamyon-birbirine-girdi-p12-aid,20.html

www.dursunbey.gen.tr/iki-kamyon-birbirine-girdi-p15-aid,20.html

www.dursunbey.gen.tr/iki-kamyon-birbirine-girdi-p16-aid,20.html

HABERİN VİDEOSU

video.mynet.com/zattara10/Dursunbey-de-Kaza-2-Kamyon-Birbirine-girdi/1455484

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: