Dursunbey`de şenlik var

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğünün Organizesi olan "Dursunbey Gençlik Şenliği" 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacak

Balıkesir`in Dursunbey ilçesinde 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan fakat kötü hava şartları sebebi ile ertelenen "Dursunbey Gençlik şenliği" 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesi olan ve Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi, Dursunbey Gençlik Meclisinin desteklediği "Dursunbey Gençlik Şenliği" Saz Mesire alanında yapılacak.

Dursunbey Saz Mesire alanında gerçekleşecek olan şenlik kapsamında, Saz mesire alanının karnaval alanına dönmesi bekleniyor.Dursunbey halkı için sosyal activite haline gelecek olan şenliklere Yetenek Sizsiniz yarışmasının en çarpıcı gruplarından olan Action karizma show bir gösteri yaparak renk katacak. Grup nüans’ın vereceği rock konser ile coşacak olan gençler bir çok eğlence alanı ile unutulmaz bir şenlik yaşayacak. Alana kurulacak Salto trambolin, Canlı Langırt, Rodeo, Şişme dart, Tırmanma Duvarı, Gladyatör, Penaltı kalesi gibi eğlenceli alanlarda doyasıya vakit geçirecek olan gençler yapılacak çeşitli yarışmalarla da birbirleri ile rekabet edecekler.

Reklam
Reklam

İki gün sürecek olan şenliklere Saz Mesire alanında Çeşitli yiyecek, içecek ve satış stantlarınında kurulacağı ve elde edilen maddi gelirlerin Dursunbey’deki tüm okullara eşit olarak dağıtılacak.Saz Mesire alanında düzenlecek olan şenliklerin renkli ve kalabalık geçmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz