Dursunbeyli Bir Motokrosçu Daha Kürsüye Çıktı

Dursunbey'de motokros denilince ilk akla gelen Mehmet Çelik’in ardından Onur Tekirdağ ‘da adından söz ettirmeye başladı.

Dursunbey'de motokros denilince ilk akla gelen Mehmet Çelik’in ardından yeni bir sporcu daha adından söz ettirmeye başladı.

Motokros yarışlarında Dursunbey'in yeni gururu Onur Tekirdağ ve Mehmet Çelik Ankara Gölbaşı’nda yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak yarışlarından yine başarı ile döndü. Dursunbey'den katılan sporculardan 250 cc klasmanında Mehmet Çelik 2.'lik, 125 cc klasmanında da bir diğer genç yarışçı Onur Tekirdağ da 1. oldu.

Dursunbey'in adını bu tür organizasyonlar da temsil ederek başarılara imza atan yarışçılarımızın aileleri ve destekçilerine Dursunbey Belediyesi tarafından b,r teşekkür mesajı yaynlandı

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz