Dursunbeyliler Bayrak Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kazlıçeşme'deki mitingde vatandaşlara Türk Bayrağı çağrısına kulak veren Dursunbeyliler evlerini bayraklarla...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kazlıçeşme'deki mitingde vatandaşlara Türk Bayrağı çağrısına kulak veren Dursunbeyliler evlerini bayraklarla donattı.

İstanbul’da yapılan ve milyonların katıldığı Kazlıçeşme'deki, "Milli İradeye Saygı" mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, pencerelere Türk Bayrağı asma kampanyası başlatılmasını istemişti. Bu söylemlerin ardından Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde birçok evde vatandaşlar pencere ve balkonlarına Türk Bayrağı astı. Bayrağını balkonuna asan bir vatandaş fotoğrafını çeken gazetecilere, "Paçavra değil, anlı şanlı Türk Bayrağını balkonuma asıyorum" diye seslendi. Ayrıca Dursunbey Belediye Başkanı M.Ruhi Yılmaz’ın da evinin balkonuna iki adat bayrak astığı gözlendi.

Reklam
Reklam

Dursunbey’in çeşitli bölgelerinde evlerinin balkon ve camlarına bayrak asan vatandaşların yanı sıra çarşı merkezinde de bazı esnafların dükkanlarının camlarına bayrak astığı görüldü. Önümüzdeki günlerde bu kampanyaya desteğin daha da artması bekleniyor. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Milli İradeye Saygı" mitinginde şunları söylemişti:

"Benim sizden bir ricam var. Türk Bayraklarınızı sakın katlayıp koymayın. Balkonlarınıza asmanızı istiyorum; Tamam. Bayrakları balkonlarınıza asmanızı istiyorum. Bu bir bayrak kampanyasıdır. Bunlarla birilerine cevabı çok iyi şekilde vereceksiniz. İstanbul'un her yerinde bunu göreceğim."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz