Dursunbeyspor'un rakipleri belli oldu

Balıkesir Amatör Kümede mücadele eden Dursunbeyspor’un bu sezonki rakipleri bugün çekilen kura ile belli oldu.

Balıkesir Amatör Kümede mücadele eden Dursunbeyspor’un bu sezonki rakipleri bugün çekilen kura ile belli oldu.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen fakat sezon sonuna doğru bir türlü istediği başarıyı ede edemeyen Dursunbeyspor bu sezon Amatör kümeye bomba gibi başlamak istiyor. Yeni sezona tüm hızıyla hazırlanan Dursunbeyspor’un rakipleri bugün Balıkesir de çekilen kuralarla belli oldu.

Kura Sonuçlarını göre 1. Amatör Küme Merkez B grubuna katılacak olan Dursunbeyspor zorlu 10 rakip ile eşleşecek. Yeni sezona hazırlıkların Bayramdan sonra başlayacağını ifade eden kulüp başkanı Yusuf Turan ligin ise Ekim ayında başlayacığını ifade etti. Dursunbeysporun Dursunbeyli sporseverlerin ilgisine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Turan sezon başladığında tüm Dursunbeyli taraftarları stada beklediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

İşte Merkez B grubunda Bulunan Takımlar;

- Dursunbeyspor

- Bigadiçspor

- Pamukçuspor

- Çandırspor

- Yeni Sanayispor

- Demirspor

- Tatlı Pınarspor

- Ayşebacı Fatihspor

- Ergamaspor

- Mahmudiyespor

- Kocaavşarspor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz