Düşen helikopterde Tugay Komutanı da vardı

Hakkari'de güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit olurken 5 terörist öldürüldü. Kırıma uğrayan helikopterin pervanesinin ağaç dalına takıldığı öğrenildi. 15 kişinin yaralandığı helikopter kazasında Tugay Komutanı Tuğgeneral Lokman Ekinci de yaralandı.

İŞTE ÇUKURCA ŞEHİTLERİMİZ

HAKKARİ'DE 5 ASKER ŞEHİT OLDU

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Hakkari'nin Kavaklı bölgesinde dün akşam yapılan bir operasyonda görev alan komando bölüğünden 4, ardından teröristlere yönelik yapılan çalışmalarda ise bir helikopterin pervanesinin ağaç dalına takılması sonucu düşmesi nedeniyle ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi ise Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit oldu.

Reklam
Reklam

İŞTE ÇUKURCA ŞEHİTLERİMİZ

HAKKARİ'DE 5 ASKER ŞEHİT OLDU

Bu arada, Hakkari'nin Kavaklı bölgesinde teröristlerin muhtemel kaçış istikametlerini kesmek için, gece helikopterlerle bölgeye birlikler sevkedilirken, inişi sırasındana gelen teknik arıza sonucu kırıma uğrayan helikopterde yaralanan Tugay Komutanı'nın Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Lokman Ekinci olduğu bildirildi. Tuğgeneral Ekinci, 30 Ağustos'da yapılan devir teslim törenide görevi, Tuğgeneral Azmi Ufan Cinek'ten devralmıştı.

İŞTE ÇUKURCA ŞEHİTLERİMİZ

HAKKARİ'DE 5 ASKER ŞEHİT OLDU