Düşen kızı kurtaran görevlilere ödül

İSTANBUL (İHA) - Atatürk Havalimanı'nda yürüyen merdivenden düşen 9 yaşındaki Tuba Nur Tatar'ı kurtaran görevlilere, çalıştıkları turizm acentesinden 3 maaş ikramiye verildi. Yaşanan olaya rağmen, yürüyen merdivenlerde çocukların oyun oynamaya devam etmesi dikkat çekti.

Ailesi yanında yokken yürüyen merdivenlerin bandına çıkan ve yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen 9 yaşındaki Tuba Nur Tatar'ın kurtarılmasını sağlayan görevliler ödüllendirildi. Küçük kızın ölümle burun buruna geldiği olayda, atik davranarak kazayı önleyen görevlilere çalıştıkları turizm acentesi tarafından 3 maaş ikramiye ödülü verildi. Acente yöneticisi Bülent Samancı, "Böyle bir şey karşılıksız bırakamazdık. Çok teşekkür ederiz" dedi. Minik kızın kurtarılmasında başka bir şirkette görevli Okan Esin'le birlikte emekleri geçen acente çalışanları Mahmut Aslan ve Atalay Durgun ise "Bizim görevimizdi. İnsanlık vazifemizi yerine getirdik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, minik kızın düştüğü yeri çocukların adeta oyun alanı olarak kullanmaları ve rahatça merdivenlerden aşağı yukarı gitmeleri dikkat çekti.